pátek 26. září 2014

♡Hello Autumn // podzimni počasi♡

Podzim, mi nevadi tak jak zima co se tyče oblečeni, protože oblikani v zime? To je desne, to si radši vlezu v zime pod deku, s filmem nebo knižkou a hlavne teplym čajem, ktery piju furt. Neomrzelo me jeste sankovani a bobovani, nekteři v mem věku? To už jim nic neřika, ale me, ja jsem nekdy jak 8lete ditě, vtipne. Ale teď tu mame podzim, mikinu - vestu - kalhoty a nejake pekne boty, to se jeste mužeme modit a vypadat dobre, ale v zime to tak moc neni, žejo? Nevim jak vy, ale ja miluju podzimni počasi když pada barevne listi, občas kapou kapky deste a vy jste schovani pod destnikem, teda pokud nezačne pořadne pršet a vypadate jak zmokla slama. 

V celku me stve, že se u nas, neslavi Halloween, rada se ale podivam aspon na nejake filmy, kde deti slavi tento svatek, ktery u nas bohužel neni. Jak to mate vy s halloweenem?       
 ↑ ↑
Krasne počasi. Pátek, v pondeli zase škola, prace..Hnus, ja chci Vánoce!

Co nosite v podzimnim počasi za oblečeni, už i kozačky? Když je podzimni počasi chladne, ja mam chuť si nekdy vzit i rukavice a zimni bundu, ale vypadala bych asi jako blazen. Minuly rok jsme jeli na adapťak a ja na sobe mela dlouhy rukav, mikinu a 'obři' zimni bundu kterou mam po taťkovi, vypadala jsem smesne, ale zatim co ostatni 'umirali' zimou ja se na oplatku smala jim, že se meli poradne navlect! 

Miluju zahradniky, miluju svetry..vypada to uchvatne když si vemete zahradniky a nejaky svetr, teda me se to dost libi. A chci se zeptat, jelikož me bavi v zime čist, poradili by jste mi nejakou knižku nebo i knižky? Co radi čtete vy, prečtu cokoliv - detektivku, hororove přibehy, a když už tak i romantiku. Hvezdy nam nepřaly dostanu na Vanoce, takže to psat nemusite. Ale i tak dekuju vsem co napišou, protože potřebuju knižku doporučit..
I když stejnak pujdu do knihkupectvi a vyberu si sama, ale vy me pomužete s vyberem..Mam chuť na čaj, jdu si ho uvařit a jdu si přečist blogy, dekuju za 400zhlednuti blogu..

5 komentářů:

  1. Jojo zahradniky jsou pěkní ;)
    Narazila jsem na tvůj blog včera a musím říct že fakt dobře píšeš články ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju ti moc, nevim ale když někdo piše ty mrkacy smaljly přijde mi že je to ironie, ale jestli ne tak ti moc dekuju :-)

      Vymazat
  2. taky bych brala kdyby se víc slavil Halloween:)
    jinak kozačky ještě nenosím, protože mi přijde, že je furt dost teplo :D takže se snažím užít tenisky, které zas do jara neobuji :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ohledně Halloweenu to vidím stejně, už dlouho mě tento svátek fascinuje.. A kombinace deky, filmu a teplého čaje je o chladných podzimních dnech top záležitost :)

    OdpovědětVymazat